Vågplattformar

Pallvåg HCUS är byggd efter en genomtänkt konstruktion, där också många värdefulla synpunkter från användarna har tagits tillvara. Flexibilitet och stryktålighet har varit några av ledstjärnorna. Utan att vi därför har gjort avkall på noggrannhet eller driftsäkerhet. Förutom vägning av pallar, så kan vågen användas i många andra sammanhang för en rationell godshantering. Vågen finns för max-vikter om 500, 1000 och 2000 kg.

Komplett med våginstrument Läs mer>

Datablad

  

Pallvåg HCUSS-5 är byggd helt i rostfritt stål efter en genomtänkt konstruktion, där också användarna har fått sagt sitt. Flexibilitet och stryktålighet har varit några av ledstjärnorna. Utan att vi därför har gjort avkall på noggrannhet eller driftsäkerhet. Förutom vägning av pallar, så kan vågen användas i många andra sammanhang för en rationell godshantering. Vågen finns i kapaciteten 2000kg med upplösning 0,5kg.

Vågen är även försedd med handtag och hjul för enkel förflyttning.


Komplett med våginstrument Läs mer>

Datablad

  

Plattformsvåg HCPS-5 har en lågt byggd (100 mm) och stabil konstruktion i pulverlackerat stål. Vågen är försedd med fyra stycken lastceller med ledade fötter. Konstruktionen garanterar största möjliga noggrannhet och en hög driftsäkerhet. Vågen som har en maxkapacitet på 3000 kg, kan ställas direkt på golvet, alternativt sänkas ner i en våggrop. HCPS-5 kan levereras i fyra dimensioner 1000x1000 mm, 1200x1200 mm, 1200x1500 mm eller 1500x1500 mm. 
Med vågen följer lyftöglor för enkel installation.

Komplett med våginstrument Läs mer>

DatabladBänkvågarna Modell A och Modell B är robusta industrivågar för vägningsoråde 0 – 15kg, 0 - 30kg, 0 - 60kg, 0 – 150kg eller 0 - 500kg. Vågarna har utvecklats speciellt för att tåla tuff industri-miljö med inbyggda överlastskydd och transportsäkringar. Driftsäkerheten är därför också mycket hög.

Komplett med våginstrument Läs mer>

Datablad

   

Bänkvåg Modell BSS är en robust industrivåg för vägningsoråde 0 – 6kg, 0 – 15kg eller 0 – 40kg. Vågen har utvecklats speciellt för att tåla tuff industrimiljö med inbyggda överlastskydd och transportsäkringar. Driftsäkerheten är därför också mycket hög. Vågplattformarna kan dessutom EG-verifieras.

Levereras vågen tillsammans med våginstrument medföljer kalibreringsprotokoll utfört med spårbara vikter.

Datablad

  

Balkvåg HCBS-5 är byggd efter en genomtänkt konstruktion, där också många värdefulla synpunkter från användarna har tagits tillvara. Flexibilitet och stryktålighet har varit några av ledstjärnorna. Utan att vi därför har gjort avkall på noggrannhet eller driftsäkerhet. Förutom vägning av pallar och långgods, så kan vågen användas i många andra sammanhang för en rationell godshantering. Balkvågen finns i kapaciteten 3000kg med upplösning 0,5kg.

Balkvågen är försedd med handtag och hjul för enkel förflyttning.

Komplett med våginstrument Läs mer>

Datablad

  

Balkvåg HCBS-5 är byggd helt i rostfritt stål efter en robust och hållbar konstruktion för användning i industriell miljö. Vågen är försedd med fyra rostfria typgodkända lastceller i tätningsklass IP67. Balkvågen finns i kapaciteten 3000kg med upplösning 0,5kg. Avståndet mellan balkarna kan vara upp till 10 m, kabellängden för varje balk är 5 meter. 

Komplett med våginstrument Läs mer>

DatabladVagnvåg HCWS-5 är resultatet av en väl genomtänkt konstruktion. Vi har lyssnat på industrins högt ställda krav på en lågbyggd (50 mm) pall och vagnvåg som dessutom har två påfartramper. Vågen finns i vägningsområde 0 - 1000kg. HCWS-5 har vägningsyta 1000x1200 mm alternativt 1200x1200 mm.
Med vågen följer lyftöglor för enkel installation.

Komplett med våginstrument Läs mer>

Datablad

  

Vagnvåg HCWSS-5 är resultatet av en väl genomtänkt konstruktion. Vi har lyssnat på industrins högt ställda krav på en lågbyggd (50 mm) pall och vagnvåg som dessutom har två påfartramper. Vågen i rostfritt stål finns i vägningsområde 0 - 1000kg. HCWSS-5 har vägningsyta 1000 x 1200 mm. HCWSS-5 kan dessutom EG-verifieras.
Med vågen följer lyftöglor för enkel installation.

Komplett med våginstrument Läs mer>

Datablad

Tillagd i varukorgen